3 Veninder søger delevenlig 4 værelses i Aarhus C

Søger i Århus

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 53 dage siden
Kontakt lejer

3 Veninder søger delevenlig 4 værelses i Aarhus C

Værelser3 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Vi er tre friske piger på henholdsvis 21 og 22 år, der søger lejebolig i Århus C fra start 2020. Vi er studerende og kommende studerende i Århus. Vi har ikke de store krav, udover at der skal være tre soveværelser og et fællesområde for os, det kan være så lidt, som plads til et spisebord. Lidt om os:

Freja: Jeg er en frisk pige på 21 år, til dagligt er jeg bosat i Varde med ønske om at flytte til Århus lidt før studiestart, for at lære byen at kende. Jeg arbejder pt. som pædagogmedhjælper i en fast stilling, ved en børnehave. Udover det, spiller jeg en smule badminton i fritiden. Jeg håber på at studere kommunikation og marketing til sommer. Jeg har fra marts 2019 til august 2019 rejst gennem Sydøstasien, sammen med Simone.

Simone: Jeg er en glad og udadvendt pige på 21 år, til dagligt er jeg bosat i Varde også med ønske om at flytte til Århus inden studiestart. Jeg ønsker at læse International Virksomhedskommunikation med engelsk til sommer. Til daglig arbejder jeg som pædagog vikar på en specialskole, samt en bar og er derudover frivillig i Ventilen Esbjerg, en organisation for ensomme unge. I min fritid spiller jeg fodbold.

Natascha: Lille glad pige på 22 år. Til dagligt studere jeg serviceøkonom på Aarhus Erhvervsakademi, og har planer om at tage en top-op på universitetet efterfølgende. I min fritid arbejder jeg på Café Guldhornene i Aarhus C. Jeg bor pt. På kollegie i Aarhus V, men ønsker at flytte tættere ind mod byen, for bl.a. at være tættere på min arbejdsplads.

Da vi alle skal studere og have økonomien til at hænge sammen, er vi komfortable på en månedlig husleje på 12.000kr inkl. Aconto. Håber i vil hjælpe os med at finde noget! På forhånd tak.

De venligste boligsøgende hilsner Simone, Freja og Natascha.

Kontakt oplysninger:
Simone: tlf. 51204509, mail simonebbahr@gmail.com
Freja: tlf. 25736527, mail freja.kirstine@gmail.com
Natascha: tlf. 53503090, mail Natascha.lp@outlook.com